Kevadel jookstakse Valgamaal jälle ekstreemselt

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta juunis esimest korda toimunud Tõrva ekstreemjooksul pidid võistlejad taluma munasadu, ronimistõkkeid, jooksu võsas ja nagu pilditki näha – jõe läbimist. Sellel aastal olevat tõkkeid veelgi enam.
Eelmise aasta juunis esimest korda toimunud Tõrva ekstreemjooksul pidid võistlejad taluma munasadu, ronimistõkkeid, jooksu võsas ja nagu pilditki näha – jõe läbimist. Sellel aastal olevat tõkkeid veelgi enam. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aprilli lõpus ja juuni alguses leiavad Otepääl ja Tõrvas taas kord aset ekstreemse alatooniga jooksuvõistlused, millest ei puudu suusahüppemäest üles rühkimised ega õhulennud otse järvevette.

Eelmisel kevadel osaljaterohkeks ja populaarseks osutunud Otepää Tehvandi mäejooks ja Tõrva ekstreemjooks toimuvad sellel aastal uuesti ja täiustatud kujul. Eesmärgiks on seatud üha ekstreemsemad elamused ja seega ka magusamad võidud. Lisaks on tänavu Tõrva estreemjooksjatel reaalne võimalus tulla Eesti meistriks.

Jooksude korraldaja MTÜ ABC Arenduse juht Siim Ausmehe sõnul kuuluvad võistlused nüüdsest neljaetapilisse ekstreemjooksu karikasarja. «Esimene võistlus on 23. aprillil Tehvandi mäejooks, teine 10. juunil Tõrva ekstreemjooks, kolmas juuli keskel toimuv Pajusi mudajooks ja viimane Saku ekstreemjooks,» loetles Ausmees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles