Pereema: heategijate tulek oli kui õnnistus

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Makejev küsis esmaspäevaks töö juurest vaba päeva – et saadet vaadata. Õhtune vahetus on hilisõhtuni ja tööpäevadel tal «Kodutunnet» harilikult näha ei õnnestugi.
Tiiu Makejev küsis esmaspäevaks töö juurest vaba päeva – et saadet vaadata. Õhtune vahetus on hilisõhtuni ja tööpäevadel tal «Kodutunnet» harilikult näha ei õnnestugi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Küllap kunagi uhke ja suure talu elumaja õuel võtsid meid vastu rõõmsameelsed lapsed, kes hetkeks emaga kodu juurde tulnud. Tere! Kes teie olete? Mis su nimi on?

Saate «Kodutunne» meeskond oli kevadise koolivaheaja päikeselisel pärastlõunal järjekordse suure töö ette võtnud. Majas elab noor ema Tiiu Makejev kahe algkooliealise poissi ja kahe noorema tütarlapsega. Tegusa teisepooleta ei ole aga ajahambast puretud maja lihtne elamisväärseks seada.

Katus ja aknad said vahetatud ja üht-teist veel korrastatud, plaanis oli ka ülemisele korrusele magamistoad ehitada, aga läks teisiti. Tiiu üksiolemise põhjus on suur tragöödia, millest ta esmaspäeval vaatajateni jõudvas saates räägib just nii palju, kui ise soovib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles