Eestit ähvardab taas arstide streik

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleriigilisest tervishoiutöötajate hoiatusstreigist võttis eelmisel aastal osa ka Valga haigla personal.
Üleriigilisest tervishoiutöötajate hoiatusstreigist võttis eelmisel aastal osa ka Valga haigla personal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna valitsus kolmapäevaks tervishoiu lubatud lisarahastusotsust ei langetanud, teatasid meedikud, et on valmis alustama tööseisakuga 15. mail ning vajadusel streikima mitu kuud.

Valga haigla juhataja Marek Seeri sõnul Valga arstid esialgu streigimõtteid välja käinud ei ole. «Eelmise streigiga otsustasid Valga haigla meedikud küll ühineda, aga ootame järgmise nädala ära.»

Tõrva tervisekeskuse juhataja Heli Holm ütles, et kui arstid otsustavad sellega liituda, pole probleemi näiteks tunniajaseks streigiks ühineda. «Kindlasti ei jää sellepärast tervisekeskuses ega haiglas tavapärane töö tegemata, kuna streiki saab korraldada ka nii, et keegi ei peaks kannatama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles