Selgusid maakonna parimad noored rahvastepallis

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. klasside tüdrukute võitja -- Tõrva gümnaasium
4. klasside tüdrukute võitja -- Tõrva gümnaasium Foto: Rein Leppik

Eelmisel nädalal käisid ägedad rahvastepalliheitlused nii Keenis kui Valgas: selgusid maakonna koolide parimad klassivõistkonnad. Suur edu saatis Tõrva kooli noori.

Maakoolide 2.–3. klasside tüdrukute seas oli parim Tsirguliina keskkooli esindus, kuhu kuulusid Siret Zutis, Kätlin Reinhold, Annika Hunt, Mirell Murumaa, Sandra Põder, Iris Punt ja Anni Saega. Samade klasside poiste võistlusel jäi esikoht võõrustajatele Keeni põhikoolist. Selle eest hoolitsesid Raimond Ilves, Reinhold Toomsalu, Ander Einling, Martin Oja, Kerdo Juhkov, Oliver Ivask ja Kenor Poola.

Ka 4.–5. klasside tüdrukutest olid parimad võõrustajad: Kerte Juhkov, Dagmar Henriette Levin, Gairy Toomsalu, Gaidy Toomsalu, Signe Kuus, Melina Luik ja Laura Papagoi. Samade klasside poiste seas oli aga parim Lüllemäe põhikooli esindus: Karl Peegel, Eron Sarv, Eero Lees, Ahti Freiberg, Jaanus Sachris, Jaak Sashris ja Lauri Ansi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles