Nigol nimetab Raave väidet vassimiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Nigol
Aivar Nigol Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Täna varahommikul Pühajärve põhikooli lapsevanemate nimel välja saadetud pressiteates väidab lapsevanem Solveig Raave, et Otepää vallavolikogu esimees Aivar Nigol kinnitas möödunud nädalal Pühajärve põhikooli sulgemisotsust.


«Nädal tagasi kinnitasid vallavanem Andres Visnapuu ja volikogu juht Aivar Nigol, et neljapäeval tehakse kooli sulgemise otsus,» ütles Raave. «Eile ütlesid, et sellist asja pole neil plaanis olnud ning volikogus seda asja istungil ei otsusta. See on järjekordne varjamine ja vassimine, sest volikogus võeti ikkagi vastu valla haridusvõrgustiku arengukava ning seal on Pühajärve kooli sulgemise mehhanism selgelt kirjas.»

Nigol ütleb, et vassib hoopis Raave.

«Sellist asja pole olnud, ta on kas midagi valesti aru saanud või tõeliselt vassib. Tundub, et peame hakkama kõnelusi nende inimestega lindistama, sest mina kohe kindlasti pole kinnitanud, et selline otsus tehakse neljapäeval kooli sulgemise kohta,» rääkis Nigol. «Kui reedel saatsin välja volikogu päevakorra, siis sellist punkti päevakorras ei olnud. Kuidas saan kellelegi midagi kinnitada neljapäeval, kui reedel tegin risti vastupidi?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles