Mäng hakkab pakkuma õudseid elamusi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Escape room seiklusm
Escape room seiklusm Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas on nüüd loodud võimalus kogeda õudu ja lahendada põnevaid müsteeriume, mida pakub põgenemismäng noortekeskuse juures tühjas majas. 

Endise lastekodu abihoonena kasutusel olnud kummituslikus majas kavatsevad noored pakkuda vaheldust igapäevarutiinile. Põgenemismängus «Exit the House» («Välju majast») tuleb lahendada ülesandeid kinnisest majast pääsemiseks. Aega väljapääsu tagava võtme leidmiseks on üks tund.

Uudse meelelahutuse taga on seitse Valga noort: Erika Kesvatera, Grete Podnieks, Kristiina Saaron, Konstantin Kovalevski, Roland Rosenfeldt, Cristella Sumero ja Robert Noormets. Algul oli mõte. Seejärel kirjutas Erika Kesvatera noorteprojekti ja kaasas ettevõtmisse ülejäänud. Projekt sai rahastuse ja ruumide leidmisega probleeme ei olnud – selleks sobis suurepäraselt kasutult seisev hoone noortekeskuse hoovis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles