Timo Arbeiter: iseenda peremees on kõige parem olla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm aastat tagasi soetas Timo Arbeiter endale ka drooni, millega lummavaid loodusvaateid jäädvustada. Selle tellis noormees endale Ameerikast.
Kolm aastat tagasi soetas Timo Arbeiter endale ka drooni, millega lummavaid loodusvaateid jäädvustada. Selle tellis noormees endale Ameerikast. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tsirguliinas kasvanud ja 2011. aastal sealse keskkooli lõpetanud Timo Arbeiter on leidnud endale ameti, millega on rahul ning mis paneb tal silmad särama.

Tartu vallavalitsuses projektijuhina leiba teeniv 24aastane Arbeiter on saanud ühendada töö ja hobi. «Õpetan Lähte ühisgümnaasiumi õppestuudios noortele videotarkusi, kajastame ka Tartu valla sündmusi videoklippides. Lisaks olen tegev kahes firmas. 2011. aastal asutatud Sebra Sõbrad OÜs olen juhatuse liige ja 2015. aasta suvel loodud Artimo OÜs ainuomanik.»

Mõlemas firmas tegeleb ta graafilise disaini, fotonduse ja videoga. Sebra Sõbrad OÜ on asutatud sõpruskonnaga, et pakkuda pulmade, kokkutulekute ja muude ürituste läbiviimiseks täisteenust, alustades muusikast ja õhtujuhist ning lõpetades foto ja -videojäädvustusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles