Läbi-lõhki maapoiss naudib külaelu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereisa Andres Rõõmus on elupõline Taheva mees ega kujuta ettegi ennast elamas mujal kui oma esivanemate talus. Rajatud on kena elamine, mis pälvinud maakonna kauni kodu tiitli.
Pereisa Andres Rõõmus on elupõline Taheva mees ega kujuta ettegi ennast elamas mujal kui oma esivanemate talus. Rajatud on kena elamine, mis pälvinud maakonna kauni kodu tiitli. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Elupõline Taheva küla mees Andres Rõõmus elab perega ema vanemate rajatud Matimäe talus. See on ümber ehitatud nüüdisaegseks koduks, mis pälvinud ka maakonnas aasta kauni kodu tiitli.

Keskkooli lõpetas ta Varstus ning pärast õpinguid Eesti Põllumajanduse Akadeemias metsanduse erialal asus 1992. aastal tööle Taheva metskonda metsnikuks, kus töötas selle likvideerimiseni 2008. aastal. Kõrgkoolis sai ta tuttvaks pealinnaneiuga, kellest sai tema abikaasa ja kes temaga Taheva metsade vahele elama asus ning nüüd Valgas ettevõtjana leiba teenib.

Peres on kolm last, kellest tütar ja poeg oma elu peal, ning kodus on ainult pesamuna, kes õpib Valga põhikoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles