Ettevõtjad sõitsid suhteid looma

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa turismiettevõtjate ja omavalitsustegelaste delegatsioon viibib sel nädalal Hispaanias.
Valgamaa turismiettevõtjate ja omavalitsustegelaste delegatsioon viibib sel nädalal Hispaanias. Foto: Kaja Mõts

Valgamaa turismi- ja toitlustusettevõtjate ning omavalitsustegelaste delegatsioon sõitis Hispaaniasse hiiglaslikule turismimessile ning kohalike ettevõtjatega suhteid looma. Reis läheb maksma 35 000 eurot.

Valgamaa arenguagentuuri juhi Rein Oru sõnul on Valgamaalt reisiseltskonnas umbes 40 inimest. Osalejatelt eeldati kokkupuudet toidu või turismiga. Org, kes on ka Valgamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht, ütles, et reisi põhieesmärk on külastada Sevillas turismihooaja avaüritust, hiiglaslikku vabas õhus toimuvat turismimessi Feria de Abril, millel osaleb nädala jooksul enam kui 5 miljonit turisti. Samuti on neil soov luua suhteid kahe riigi ettevõtjate vahel.

«Meie eesmärk on siinse kogemuse põhjal oma turismimajandust edendada. Manilva omavalitsuse huvi on selgelt, et tekiks sild Lõuna-Hispaania ja Lõuna-Eesti omavalitsuste vahel. Neil on huvi ka meie vastu, sest neil pole lund, pole metsa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles