Kontsert kogub annetusi kirikule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla kiriku põrand on väga viletsas seisus.
Hargla kiriku põrand on väga viletsas seisus. Foto: Monika Rogenbaum

Pühapäeval on Hargla kirikus emadepäevale pühendatud kontsert, mille külastajatelt palutakse toetust kirikupõrandate remondiks. Kohapeal saab teha annetusi nii personaalselt kui korjanduskarpi.

«Kontsert-jumalateenistusega tahame pöörata tähelepanu kirikule, kuna selle põrandad on väga kehvas seisus. Meie soov on kindlasti veel sellel aastal need korda teha. Muidu ei ole peagi enam võimalik kirikuhoonet sihipäraselt kasutada,» selgitas Taheva vallavanem Monika Rogenbaum.

Lisaks jumalateenistustele, ristsetele, laulatustele ja matusetalitustele korraldatakse kirikus kohalikke kultuurisündmusi. «Praeguseks on põrandate remondiks õnnestunud koguda 11 137 eurot. Kalev ja Mart Raudsepp on annetanud puitmaterjali laagide tarbeks. Toivo Erilt on korraldanud uurimistööd, et puidukahjustuste täpset ulatust välja selgitada,» lisas vallavanem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles