Valga kiirabi ruttab väljakutsetele uue autoga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigaadi juht Leia Järve näitas, et erinevalt eelmisest paikneb osa uue bussi aparaatidest, nende seas kühvelraam, vaakummadrats ja hapnikuballoon, bussi küljel eraldi ukse taga. See teeb varem auto sisse mahutada tulnud asjade haaramise lihtsamaks.
Brigaadi juht Leia Järve näitas, et erinevalt eelmisest paikneb osa uue bussi aparaatidest, nende seas kühvelraam, vaakummadrats ja hapnikuballoon, bussi küljel eraldi ukse taga. See teeb varem auto sisse mahutada tulnud asjade haaramise lihtsamaks. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Valga kiirabi teise brigaadi käsutuses on nüüd Eesti esimene Opeli marki kiirabiauto, mille mahukus teeb brigaadi töö varasemast mugavamaks.

Uus sõiduk jõudis Valka

25. aprillil ja seisab väljakutsetest vabal ajal Viljandi tänaval maksuameti hoone taga, kuna selles majas asuvad Valga kiirabi teise õebrigaadi ruumid. Kolmeliikmelise brigaadi juht Leia Järve selgitas, et Valgas on kaks kiirabibrigaadi, esimese õebrigaadi auto seisab Valga haigla juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles