Valga sumomaadleja tagas pääsu Eesti koondisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heas võistlusvormis olev Xsander Solbaja saavutas U16 +95, U16 absoluutkategoorias ja U18 +100 võistluskategoorias esimesed kohad ning U18 absoluutkategoorias teise koha.
Heas võistlusvormis olev Xsander Solbaja saavutas U16 +95, U16 absoluutkategoorias ja U18 +100 võistluskategoorias esimesed kohad ning U18 absoluutkategoorias teise koha. Foto: Erakogu

Laupäeval Rakveres toimunud Eesti meistrivõistlustel sumos oli taaskord suurepärases võistlusvormis Valga spordiklubi Sumotori sumomaadleja Xsander Solbaja. Lisaks mitmele esikohale tagas noormees endale koha Eesti koondises.

Heas võistlusvormis olev Xsander saavutas U16 +95, U16 absoluutkategoorias ja U18 +100 võistluskategoorias esimesed kohad ning U18 absoluutkategoorias teise koha. «Jäin võistlustega rahule. Absoluutkaalu kategoorias sai madistada küll aga oma kaalukategoorias jäi võistlejaid väheks,» võttis ta võistluse kokku.

Eduka esinemisega Eesti meistrivõistlustel kindlustas Solbaja endala ka koha Eesti koondises ja osaleb sügisel Poolas toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles