Kehv tee muudab liikumise raskeks

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgalane Maie Siimon on enda sõnul Pärna puiesteel ära lõhkunud juba kolm rulaatorit. Sestap on liikumine sellel tänaval talle päris keeruline ettevõtmine.
Valgalane Maie Siimon on enda sõnul Pärna puiesteel ära lõhkunud juba kolm rulaatorit. Sestap on liikumine sellel tänaval talle päris keeruline ettevõtmine. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalane Maie Siimon kurdab, et Pärna puiestee munakividega sillutatud osa on väga halvas seisus ning seal on võimatu rulaatoriga liikuda. Lisaks teeb talle muret tänava üldine heakord, eriti lasketiiru ümbruses.

«Munakivitee seisukord on väga halb. Nii naabrid kui mina kasutame liikumiseks rulaatori abi, aga sel lõigul on selle kasutamine võimatu. Olen juba kolm rulaatorit siin ära lõhkunud. Tee on auklik ja liivane ning vihmaperioodil jookseb kogu liiv kivide vahelt alla Pedeli jõe suunas. Talvel lükatakse niigi kitsal teelõigul läbi vaid üks teepool,» avaldas ta pahameelt.

Siimoni sõnul kaevati paar aastat tagasi veetrassi panemiseks tee üles ning kivid paigaldati tagasi lohakalt. Kuna aga neile saadeti dokumendid, mis kinnitasid, et tulevikus on seal plaanis küttetrassi paigaldamiseks taas kaevetööd, ei hakanud nad tookord kaeblema. Küttetrassi pole aga rajama hakatud ja tee olukord on järjest halvenenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles