Tõrva ralliäss näitas Harju rallil kiiret minekut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja oma võistlusklassis kindla võidu saanud Karl Martin Volver on ralliradadel tunda saanud nii võidurõõmu kui tagasilööke, kuid siht silme ees on selge: jõuda maailma parimate hulka.
Äsja oma võistlusklassis kindla võidu saanud Karl Martin Volver on ralliradadel tunda saanud nii võidurõõmu kui tagasilööke, kuid siht silme ees on selge: jõuda maailma parimate hulka. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Eesti autoralli meistrivõistluste teise etapi, mis sõideti 26. ja 27. mail, võitsid Georg Gross ja Raigo Mõlder. Tõrva noormees Karl Martin Volver võttis oma võistlusklassis kindla võidu.

Pärast esimest võistluspäeva asusid liidripositsioonil oodatult Georg Gross ja Raigo Mõlder oma WRC auto Ford Fiestaga. Teist positsiooni hoidis avapäeva lõpus Valga rallisõitja Ranno Bundsen koos kaardilugeja Robert Loštšenikoviga. Mitsubishi Lancer Evo 8ga sõitev rallipaar jäi liidritest maha 15,6 sekundit. Esimest päeva edukalt alustanud tiim Bundsen/Loštšenikov pidi aga teisel võistluspäeval ralli käigukastirikke tõttu pooleli jätma.

Tõrva noormees Karl Martin Volver, kes tegi võistluse kaasa E-rühma klassis E9, kus sõidetakse 1,6-liitrise mootoriga tagaveolise autoga, võttis oma klassis kindla võidu. Koos kaardilugeja Marten Madissooga jätsid nad lähimad konkurendid enam kui kahe minuti kaugusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles