Pidustused toovad kooli nii vilistlasi kui teisi tuntud külalisi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külla tuleb ka Marina Kaljurand.
Külla tuleb ka Marina Kaljurand. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Novembris 100. sünnipäeva tähistav Tõrva gümnaasium alustab pidustusega juba homme, 31. mail, mil kogu kooliperele korraldatakse Tõrva noortevolikogu ja gümnaasiumi koostöös inspiratsioonikonverents. Sellel jagavad oma lugusid nii kooli vilistlased kui teised üle Eesti tuntud inimesed. Kooli külastavad endine välisminister ning diplomaat Marina Kaljurand ning ajakirjanik Kärt Anvelt.

«Meie kooli vilistlaste hulgast on võrsunud oma ala spetsialiste või muidu Eestis tuntud inimesi,» selgitas gümnaasiumi huvijuht Niina Ilisson. «Usume, et vilistlaste lood nii kooliajast kui sellest, kuidas nemad on eduni jõudnud, inspireerivad praegusi õpilasi tegutsema.»

Tõrva gümnaasiumis õppinud inimestest esinevad kooliperele odaviskajad Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe, ERRi raadioajakirjanik Madis Hindre, Balti filmi- ja meediakooli tudeng Mattias Markus, loomaarstid Anni Viljaste ja Andres Reilent ning arstiks õppiv Angela Kannukene.

«Lisaks vilistlastele tulevad konverentsile ka Marina Kaljurand ja Kärt Anvelt, kes jagavad oma kogemusi, kuidas leida motivatsiooni ning kuidas rasketest olukordadest välja tulla. Oleme kindlad, et iga õpilane saab sellelt päevalt kas või natuke inspiratsiooni,» lubas Ilisson.

Konverents on algus kooli sajanda sünnipäeva tähistamise sündmustele, mille kulminatsioon on 18. novembril aset leidev vilistlaste kokkutulek. Inspiratsioonikonverentsi toetab Eesti Noorteühenduste Liidu projektifond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles