Sõim tõmbas eksvangide aitamise plaanile kriipsu peale (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endised vangid oleks hakanud elama ja nõustamist saama endises koolimajas Valgas Lembitu tänaval, kus kriminaalkaristusega inimesed on mitmesuguseid teenuseid saanud varemgi.
Endised vangid oleks hakanud elama ja nõustamist saama endises koolimajas Valgas Lembitu tänaval, kus kriminaalkaristusega inimesed on mitmesuguseid teenuseid saanud varemgi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas endiste vangide tugikeskuse tegevusi vedama pidanud MTÜ Valga Abikeskus otsustas inimeste surve ja oma töötajatele osaks saanud isikliku sõimu tõttu keskuse rajamisest loobuda.

Pärast eilset istungit tuli Valga linnavolikogus arutusele plaanitava eksvangide majutus- ja nõustamiskeskuse teema, ent selle lõpetas volikogule saabunud kiri, milles Valga abikeskus andis teada, et jätab hanke allkirjastamata.

«Anname teada, et MTÜ Valga Abikeskus, kes võitis justiitsministeeriumi hanke, loobub antud hankest ja on sellest teavitanud justiitsministeeriumi,» kirjutas tugikeskuse vedamist plaaninud MTÜ juhataja Teresa Sale volikogule.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles