VIDEO: Läti politsei sõiduk mõõdab vastutulijate kiirust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti politsei andmetel algas suurem osa surmaga lõppenud intsidentidest kodusest konfliktist või tülist tuttavate vahel.
Läti politsei andmetel algas suurem osa surmaga lõppenud intsidentidest kodusest konfliktist või tülist tuttavate vahel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Läti politsei kasutab kiiruseületajate tabamiseks eraldusmärkideta sõidukisse paigutatud tehnikat, mis mõõdab vastutuleva sõiduki kiirust.

Smiltene linna politseinikud on markeerimata patrullautoga sõites ja seda tehnikat kasutades sel nädalal leidnud juba kaks tõsist õigusrikkumisi. Mõlemal juhul ületas vastutulev sõiduk oluliselt seaduses ette nähtud kiirusepiirangut. Neid juhtumeid kajastab ka riigi politsei Vidzeme büroo oma Facebooki kontol.

Kolmapäev, 7. juunil kell 14.39 märkasid tähistamata politseiautos viibinud politseinikud mootorratturit, kes Smiltene–Valka maantee 4. kilomeetril sõitis Valka suunas kiirusega 146 kilomeetrit tunnis – kohas, kus lubatud on 90 kilomeetrit. Politsei pidas mootorratta Honda kinni ja tegi kindlaks, et seda juhtis 1994. aastal sündinud mees. Politsei karistas teda sai 240eurose trahviga ja ta jäi ka ilma juhiloast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles