Valgas vahetus Kaitseliidu maleva pealik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa aastat Valgamaa maleva eesotsas olnud Tõnis Org (vasakul) andis Kaitseliidu ülema Meelis Kiili valvsa pilgu all juhtimise üle Kaido Lusikule.
Kaheksa aastat Valgamaa maleva eesotsas olnud Tõnis Org (vasakul) andis Kaitseliidu ülema Meelis Kiili valvsa pilgu all juhtimise üle Kaido Lusikule. Foto: Rein Säinas

Senine Kaitseliidu Valgamaa maleva pealik Tõnis Org andis neljapäeval pidulikul tseremoonial juhtimise üle major Kaido Lusikule.

Eelkäijalt ametiposti üle võttes nentis Lusik, et et see on olnud heades kätes. «Tõnisest jääb maha hästi toimiv ja tugeva kaadriga meeskond,» lisas Lusik. Kaitseliidu ülem kindral Meelis Kiili aga tõdes, et maleval on täitunud pikk, töine ja edukas ajajärk.

«Mõlemad mehed on väga usaldusväärsed. Ühine iseloomujoon on, et nad ei rapsi. Tegevusmall on: mõeldud – tehtud,» iseloomustas Kiili. Ta lisas, et Org on malevas palju saavutanud. «Võime julgelt tagasi vaadata ja olla rahul. Balti Kaitsekolledžisse ei saa igaüks. See näitab taset, pühendumust ja potentsiaali. Saame teda veel ja veel Eesti riigi kaitseks kasutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles