Uutele linnakodanikele jagati lusikaid

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnapea Kalev Härk õnnitlemas uut linnakodaniku.
Valga linnapea Kalev Härk õnnitlemas uut linnakodaniku. Foto: Hele Heletäht

Pühapäeval, 25. juunil toimus Valga linnapea Kalev Härki vastuvõtt uutele linnakodanikele ja nende vanematele, et neile kätte jagada linna vapiga kaunistatud lusikad.

Valga raekoja saalis toimuvale vastuvõtule oli kutsutud  2017. aasta jaanuaris, veebruaris, märtsis ja aprillis sündinud pisikesed valgalased koos oma vanematega. Seekord sai kutse 14 poissi ja 17 tüdrukut, kellest kuus ei saanud paraku üritusel osaleda.

Linnapea Kalev Härk rõõmustas, et jaanipäeva järgselt oli kohale tulnud palju kutsutuid ja leidis, et kohaletulnute kodudes on soe ja hea olla: "Teie kodudes on nüüd kõik päevad päikeselised, eredad ja meeldejäävad."

Lisaks oli linnapeal hea meel tõdeda, et Valgas on maikuus elanike arv suurenenud 22 elaniku võrra, kellest 17 on Eesti kodanikud. 

Vestlusringis lapsevanematega tuli juttu ka mänguväljakutest. Linnapea sõnul on nüüd ring peale tehtud  lasteaedade mänguväljakutele ja järgmiseks on planeeritud luua avalikus linnaruumis olev mänguväljak, mis valmib Valga ajaloolisse linnakeskusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles