Noore muusiku ansambel esineb eliitfestivalil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muusikakooli vilistlase Kirke Karja kvartett on üks 12 väljavalitust, kes juulis astub üles Euroopa noorte džässitalentide festivalil Taanis. Kvartetti kuuluvad lisaks noorele džässpianistile muusikud Kalle Pilli, Martin-Eero Kõressaar ja Karl-Juhan Laanesaar.
Valga muusikakooli vilistlase Kirke Karja kvartett on üks 12 väljavalitust, kes juulis astub üles Euroopa noorte džässitalentide festivalil Taanis. Kvartetti kuuluvad lisaks noorele džässpianistile muusikud Kalle Pilli, Martin-Eero Kõressaar ja Karl-Juhan Laanesaar. Foto: Rene Jakobson

Hiljuti avalikustati Euroopa tähtsaima noore džässitalendi festivali «12 Points» osalejad. 12 väljavalitu hulka pääses ka Valga muusikakooli vilistlase Kirke Karja kvartett.

Noorte džässitalentide tutvustamisele pühendunud festivalil on 2007. aastast esinenud pea 600 noort muusikut. Igal aastal valitakse programmi 12 Euroopa riigist 12 koosseisu.

«Kirke Karja kvarteti pääs taolisele mainekale festivalile on väga suur tunnustus Eesti džässile,» kommenteeris uudist kultuuriministeeriumi muusikanõunik Madli-Liis Parts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles