Kikkpoksitäht valis puhkusekohaks Valga

Catlin Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Järve (vasakul) on rahul, et külalistele meeldib Valgas väga ning nad plaanivad siia tulevikus taas puhkama tulla. Keskel on Marco Ross ja paremal  Alexander Luft.
Aare Järve (vasakul) on rahul, et külalistele meeldib Valgas väga ning nad plaanivad siia tulevikus taas puhkama tulla. Keskel on Marco Ross ja paremal Alexander Luft. Foto: Catlin Saar / Valgamaalane

Valgas Aare puhkemajas peatub mitmekordne kikkpoksi maailmameister ja Saksamaa koondise peatreener Marco Ross.

Tegu on Saksamaalt pärit 47aastase härrasmehega, kes saanud maailmameistriks üheksa korda: viis korda kikkpoksis ja neli Tai poksis. Viimati võitis ta meistritiitli eelmise aasta MMil Ameerikas.

«Hakkasin kikkpoksiga tegelema, kuna väiksena mul ei olnud palju sõpru ning teised lapsed kiusasid ja lõid mind. Ma ei olnud üldse spordis hea ja keegi ei tahtnud minuga kunagi mängida. Nii tunduski poks minule hea lahendus,» meenutas Ross. «Nüüdseks olen kikkpoksiga tegelenud umbes 37 aastat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles