Korvpalliliit lükkas Valga-Valka korvpalliklubi taotluse tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas piirilinna korvpallimeeskonda ka järgmisel hooajal Eesti meistriliigas mängimas saab näha, selgub ilmselt järgmise nädala algul.
Kas piirilinna korvpallimeeskonda ka järgmisel hooajal Eesti meistriliigas mängimas saab näha, selgub ilmselt järgmise nädala algul. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Korvpalliliidu juhatuse koosolekul vaadati läbi Valga-Valka ja Rakvere klubide taotlused. Nii piirilinlaste palve mängijate registreerimistasude osas kui ka Rakvere soov pääseda kõrgliigasse lükati tagasi.

MTÜ Valga Spordiselts Kalev (Valga-Valka) taotles Eesti-Läti ühisvõistkonnana lätlaste mittekäsitlemist välismängijatena ja seega soovi maksta nende eest väiksemat litsentsitasu.

Eesti Korvpalliliit (EKL) lähtus oma otsuse tegemisel fair-play printsiibist. «Reeglid meistriliigas on kõikidele võistkondadele ühesugused, mille läbi on kõikidele tagatud võrdsed konkurentsitingimused,» seisab liidu avalduses. Viimasest lausest võib välja lugeda, et Valga klubi taotlus lükati tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles