Kirill Lepman naasis Soomest isikliku rekordiga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirill Lepman (keskel) ja teised Eesti võistkonna liikmed Ekke Alar Toomingas (vasakul) ja Stanislav Boldõrev.
Kirill Lepman (keskel) ja teised Eesti võistkonna liikmed Ekke Alar Toomingas (vasakul) ja Stanislav Boldõrev. Foto: Eduard Sokolovski

Möödunud nädala lõpus peetud Soome-Eesti maavõistluselt naasis Valga laskurklubi sportlane Kirill Lepman hulga medalitega ning parandas 50 meetrilt laskmises isiklikku rekordit 24 punktiga.

Soome-Eesti juuniorite klassi tulirelvadest laskmise maavõistlus peeti Soomes Salo linnas möödunud nädala reedest pühapäevani. Samas toimusid ka kohalikud lahtised meistrivõistlused.

Eesti koondises oli kolm poissi ja kolm tüdrukut. Lisaks Lepmanile olid poiste võistkonnas Haapsalu laskja Ekke Alar Toomingas ja Narva sportlane Stanislav Boldõrev. Tüdrukute võistkonda kuulusid Eesti poolelt Lydia Kurus, Alina Kovaljova ja Õnne-Liisi Viidas.

50 meetrilt laskmises tegi Lepman uue isikliku rekordi 524 punkti, parandades oma senist tippmarki 24 punktiga. Sellega sai ta teise koha Soome esindaja Konsta Kivi ees, kelle tulemus oli 536 punkti.

25 meetrilt olümpiakiirlaskmises tuli Lepman teisele kohale 523 punktiga Stanislav Boldõrevi järel, kes kogus 545 punkti.

Standardpüstolist laskmises 25 meetrilt tegid eesti poisid puhta töö, võites kolm esimest kohta. Lepman jäi 515 punktiga kolmandaks.

Kolmanda koha sai Lepman ka 25 meetrilt püstolist laskmises, kus võistlejad said igaüks 60 lasku. Võitis Boldõrev ja teine oli Soomet esindav Esa Savola.

Võistkondlikus arvestuses alistas Eesti Soome 25 meetrilt püstolist laskmises nii poiste kui tüdrukute arvestuses, 25 meetrilt olümpiakiirlaskmises laskmises ja 25 meetrilt standardpüstolist laskmises, Soome aga oli parem 50 meetrilt püstolist laskmises.

Valga laskurklubi tähistas 7. juulil oma 20. juubelit ja selle puhul kattis klubi Soome võistlusel osalemise kulud Eesti Laskurliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles