Riik annab üle 800 000 euro kultuuriklubide korraldamiseks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vao pagulaskeskus.
Vao pagulaskeskus. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Integratsiooni Sihtasutus ootab kuni 17. augustini pakkumusi eesti keele ja kultuuri tundmise klubide läbiviimiseks üle Eesti, kokku läheb jaotamisele üle 800 000 euro.

Kultuuriklubid on mõeldud Eestis elavatele vähelõimunud püsielanikele, nende hulgas uussisserändajatele, kelle emakeel ei ole eesti keel ja kes soovivad osata seda paremini või tunda ennast eesti keelt kõneledes kindlamalt. Klubis kaasalöömine aitab tundma õppida Eesti kultuuri eripära, ületada keele õppimise raskusi ning leida tuge ja innustust, vahendas BNS.

Hanke abiga soovib sihtasutus leida partnerid, kellega klubide tegevus ellu viia ajavahemikus tänavu oktoobrist kuni 2019. aasta oktoobrini.

Hanke eeldatav kogumaksumus on 840 535 eurot ilma käibemaksuta. Pakkumus tuleb esitada e-riigihangete registris hiljemalt 17. augustil kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles