Head tulemused viisid presidendi vastuvõtule

Catlin Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa edukad koolilõpetajad peavad võimalust presidendiga kohtuda suureks auks. Vasakult Karel Simson, president Kersti Kaljulaid, Annette Lõoke ja Geirin Järve.
Valgamaa edukad koolilõpetajad peavad võimalust presidendiga kohtuda suureks auks. Vasakult Karel Simson, president Kersti Kaljulaid, Annette Lõoke ja Geirin Järve. Foto: Arno Mikkor/Vabariigi Presidendi Kantselei

Parimad gümnaasiumi- ja kutseõppeasutuste lõpetajad ning kõrgkoolilõpetajad said kutse vastuvõtule presidendilossi roosiaeda. Valgamaalt oli pidulikule sündmusele kutsutud seitse lõpetajat.

Meie maakonnast vastuvõtule kutsututest neli lõpetas sel kevadel gümnaasiumi ja kolm lõpetas õpingud kutseõppekeskuses. Valgamaa kutseõppekeskuse lõpetajatest said austava kutse Geirin Järve, Ats Püvi ja Laura Raudsik. Nii Järve kui Raudsik lõpetasid kooli logistika klienditeenindajana, Püvi aga tislerina.

Samuti olid vastuvõtule kutsutud kõik neli noort, kes tänavu kevadel maakonnas kooli kuldmedaliga lõpetasid. Need olid Anastasija Birjukova ja Karel Simson Valga gümnaasiumist, Helen Tiisler Otepää gümnaasiumist ja Annette Lõoke Tõrva gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles