Veebist ostetud piletid muutuvad soodsamaks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates esmaspäevast, 17. juulist on kõigi Elroni veebist ostetud üksikpiletite hinnad 15 protsenti soodsamad.

Kui seni kehtis veebist ostetud üksikpiletitele 10protsendiline allahindlus, millele lisandus Elroni sõidukaardi soodustus, siis 17. juulist on tavahinnast 15 protsenti soodsamad kõik veebist ostetud üksikpiletid ja Elroni sõidukaardi soodustust eraldi ei arvestata.

"Järjest enam reisijaid eelistab pileti osta internetist – võrreldes eelmise aastaga on veebist ostetud pileteid juba üle veerandi rohkem. Tänu sellele paraneb ka teeninduse kvaliteet rongides, kuna klienditeenindajatel jääb rohkem aega igale sõitjale keskenduda," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. "Et piletiost oleks reisijale veelgi kasutajasõbralikum, oleme välja töötamas uut piletimüügisüsteemi," lisas Kongo.

Muudatus ei puuduta rongist ostetavate üksikpiletite soodustusi, sealjuures jääb senine 10protsendiline allahindlus kehtima rongist Elroni sõidukaardiga ostetud piletitele. Ka perioodipiletid veebist ostes endiselt 10 protsenti soodsamad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles