Valga tsiklimees kimab võidu poole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Siilak pjedestaali kõrgeimal astmel
Kristjan Siilak pjedestaali kõrgeimal astmel Foto: Erakogu

Vigastuse tõttu mõneks ajaks motospordist eemal olnud Kristjan Siilak on taas ratta seljas ja näitab konkurentidele, et meest tasub endiselt karta. Kahel viimasel võistlusel sai taas võit koju toodud.

Aprilli viimasel nädalavahetusel Lätis Supermoto open klassis võidutsenud Kristjan Siilak ei saanud toona oma võitu pikalt tähistada. Kvalifikatsioonis jalga põrutanud mehel tuvastati hiljem nihestus ja luumurd. Pisut üle kahe kuu, millest kuus nädalat tuli karkudel veeta ja ülejäänud taastusravis, tuli mehel oodata, et taas tsikli selga istuda ning konkurentidel võistlusrajal punast tuld näidata.

«Vigastusest on nüüd natuke rohkem kui kaks kuud möödas. Tsikliga käisin paar päeva enne Leedu võistlust proovimas, kuidas jalg vastu peab. Pidas, ja sai otsus vastu võetud, et sõidan ikkagi ülejäänud hooaja kaasa, kuigi vahepeal käisid peast läbi ka mõtted, kas see aasta üldse radadele naasen,» rääkis Siilak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles