Festivalil sai kuulata artiste üle maailma

Catlin Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui teise päeva alguses oli publikut hõredalt, siis õhtuks kogunes pealavaesine plats rahvast pilgeni täis.
Kui teise päeva alguses oli publikut hõredalt, siis õhtuks kogunes pealavaesine plats rahvast pilgeni täis. Foto: Catlin Saar / Valgamaalane

Baltimaade suurim muusika- ja kultuurifestival Positivus tõi Lätti Salacgrivasse artistid üle maailma ning festivalihundid üle Euroopa.

Rahvas hakkas kogunema juba päev enne avamist, 13. juulil, et tagada endale parimad telkimiskohad. Järgmisel hommikul oli telkimisalal platsis ka hulk teenusepakkujaid. Näiteks said soovijad lasta teha endale tasuta soengu või euro eest telefoni laadima panna. Samuti jagati tasuta tooteid, näiteks kuivšampoone ja hambaharju.

Festivali- ja telkimisplatsi vahelt jooksis läbi maantee. Iga kord festivaliplatsile minnes pidi ette näitama oma koti sisu ja käepaela. Sinna ei tohtinud kaasa võtta näiteks teravaid esemeid, jooke ega toidupoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles