Heategevusjooksul stardivad ka kuulsused

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo E. Tamm jooksmas.
Raivo E. Tamm jooksmas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

eedel, 4. augustil saavad kõik jooksusõbrad osa võtta SiS IRONMAN 70.3 Otepää triatlonifestivali käigus teoks saavast Seve Ehituse heategevusjooksust, millega kogutakse Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondi vahendusel annetusi asenduskodu laste toetamiseks.

Baltimaade suurimale triatlonifestivalile 3.–6. augustini on tulemas osalejad rohkem kui 30 riigist. On kujunenud traditsiooniks, et sportlik nädalavahetus avatakse heategevusjooksuga. Sellest võtab osa ka näitelaja Raivo E. Tamm, kes valmistub 5. augustiks ja stardib järgmisel päeval poolpikale triatlonile.

Heategevusjooksu pikkus on viis kilomeetrit, start antakse Pühajärve Spa Hotelli pargis 4. augustil kell 19. Jooks on avatud kõikidele soovijatele ning rada võimalik läbida nii joostes kui ka kõndides. Osalustasuna palutakse teha 10 euro suurune annetus, mis läheb täies ulatuses lastefondile asenduskodu lastele psühholoogilise toe võimaldamiseks.

Jooksule saab 31. juulini registreeruda internetis sportos.eu keskkonnas või SiS IRONMAN 70.3 Otepää kodulehe kaudu http. Samuti on võimalik registreeruda kohapeal.

Iga heategevusjooksu lõpetaja osaleb auhinnaloteriis ning üldarvestuse kolmele kiiremale mehele ja naisele on eriauhinnad.

3.–6. augustini toimuva triatlonifestivali programmis on Zoot avaveeujumine, Seve Ehituse heategevusjooks, SiS IRONMAN 70.3 Otepää triatlon, Pombel IRONKIDS lastevõistlused ning lühitriatlon. Avatud on sporditarvete laat. 

Ainukesele IRONMAN sarja triatlonile Otepääl on registreerunud juba 900 osalejat 35 riigist. Stardis on näitlejad Raivo E. Tamm ja Märt Avandi ning ka eelmise aasta hea eeskuju persoonid Tanel Padar ja Kalev Kruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles