Vald tahab ajalooga hoonele elu sisse puhuda

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambitsioonikas nimi sai vanale tall-karjalaut-tislerikoja hoonele välja käidud, et ärgitada kaasa mõtlema ehitise tulevikule.
Ambitsioonikas nimi sai vanale tall-karjalaut-tislerikoja hoonele välja käidud, et ärgitada kaasa mõtlema ehitise tulevikule. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Kuulutus, et juba sel laupäeval on Helme kultuuriaidas pidu Marju Länikuga tekitas omajagu elevust. Helmes kultuuriait? Kus?

Helme vallavanem Tarmo Tamm selgitas küsimärkidele vastuseks, et vald on saanud Riigi Kinnisvara ASilt oma valdusesse varem kutsekoolile kuulunud tislerikoja. Omavalitsus püüab nüüd pidudega ajaloolisse hoonesse elu tuua ning ehk hakkavad ka head mõtted liikuma, kuidas sellele tulevikus rakendust leida. Märksõna on igal juhul kultuur.

Esimene pidu lauljanna Marju Läniku ja DJ Aare Antoni osalusel kutsub juba laupäeva õhtul väikese raha eest heast muusikast ning seltskonnast osa saama. Suve jooksul on plaanis aga veel aidapidusid. Kuidas läheb ja kui palju rahvast tuleb, Tamm ennustada ei oska, kuid hea algus on tehtud ning loota jääb vaid parimat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles