Otsime kodu

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisbet
Liisbet Foto: Erakogu

Suur ja sõbralik LIISBET on koduootel. Emane kahe aasta vanune heasüdamlik koer. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

Leedi
Leedi Foto: Erakogu

Kahe aasta vanune hall iludus LEEDI ootab uut kodu. Rahulik, kannatlik ja hella iseloomuga emane kass. Vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

Päike
Päike Foto: Erakogu

Aastavanune kassineiu PÄIKE soovib endale uut kodu. Päike on triibulise kasukaga ja säravate kollaste silmadega kass. Sõbralik loom, kes armastab rahu ja vaikust, eelistaks kodu, kus pole väikeseid lapsi. Vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

Kassipojad
Kassipojad Foto: Erakogu

Ilusad ja terved KASSIPOJAD ootavad kodusid. 2–4 kuu vanused eri värvi sõbralikud mängukaaslased. Kõik kassipojad on saanud parasiiditõrje, vaktsineeritud ja kiibistatud.

Hektor
Hektor Foto: Erakogu

Isane umbes kolme aasta vanune rõõmsameelne majavalvur HEKTOR otsib omale kodu. Hea tervisega poissmees, heatujuline ja hea isuga sõbralik pereliige. Võõraste peale haugub vaprasti. Vaktsineeritud, kiibistatud, kastreeritud.

Rosa
Rosa Foto: Erakogu

Kaunis kolmevärvilise kasukaga ROSA ootab uut kodu. Rosa on rahulik emane kass, kes armastab päikese käes peesitada. Vaktsineeritud, kiibistatud, steriliseeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles