Selgus Eesti koondis suurvõistlustel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskaja Tanel Laanmäe loodab teha MMil hea tulemuse, kuna vigastus on sama hästi kui välja ravitud.
Odaviskaja Tanel Laanmäe loodab teha MMil hea tulemuse, kuna vigastus on sama hästi kui välja ravitud. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti Kergejõustikuliidu juhatus kinnitas täna 4.–13. augustil Londoni Olümpiastaadionil peetavate maailmameistrivõistluste koondise, kuhu kuulub 13 sportlast. Nende seas on ka Tõrvast pärit odaviskajad Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe.

Eesti koondisesse kuuluvad veel kaugushüppaja Ksenija Balta, maratoonarid Roman Fosti ja Tiidrek Nurme, tõkkejooksjad Jaak-Heinrich Jagor ja Rasmus Mägi, kettaheitja Gerd Kanter, vasaraheitja Anna Maria Orel, kümnevõistlejad Karl Robert Saluri, Maicel Uibo ja Janek Õiglane ning seitsmevõistleja Grit Šadeiko.

Maailmameistrivõistluse normi täitnud maratoonar Leila Luik ei saa Londoni MMil osaleda puusavigastuse tõttu.

Kolmapäeval Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu kutse saanud Liina Laasma loobus võistlemisest teda terve hooaja vältel kimbutanud õlavigastuse pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles