Näituse avamine andis loodusharidus- ja kultuurinädalale hoo sisse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval algasid Tõrvas loodusharidus- ja kultuuripäevad „«Las jääda ükski mets», mis pakuvad tõrvakatele ja linna külalistele suvist meelelahutust ning teadmisi loodusest. Kuus päeva kestva programmi juhatas sisse loodusteemalise näituse avamine.

Tõrva kirik-kammersaalis avati teisipäeva pärastlõunal suurepärane näitus, mis koosneb mitme autori töödest. Kontserdisaali seintel on välja pandud Juta Soansi mahedates toonides maalid, millel kujutatu on ainest saanud Eestimaa loodusest, keldriruumides on aga harrastusfotograaf Maido Kõolehe jäädvustatud hetked. Loodusfotodel on peamiselt kujutatud linde oma loomulikus keskkonnas.

Kohal olid ka näituse autorid, kes tutvustasid enda tegemisi ja rääkisid ühe või teise teose saamisloost. Neile kahele lisaks on kammersaalis väljas ka vanameister Fred Jüssi näitus «Rajamustrid», mis on väljavõte tema loomingu paremikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles