Intervjuu: Valgalane, kes trikitab ja küpsetab Tartus

Dagny Viks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Fedotova on suur toidufänn – juhib Tartus kohvik-restot ja korraldab ka kodukohvikute päeva.
Triin Fedotova on suur toidufänn – juhib Tartus kohvik-restot ja korraldab ka kodukohvikute päeva. Foto: Dagny Viks / Valgamaalane

Valgas sündinud, koolis käinud ja siin kogu oma lapsepõlve veetnud Triin Fedotova on noor naine, kes nagu Hunt Kriimsilm, on jõudnud olla tegus erinevates ametites ja elualadel. Kunagi Valgamaalases suvereporterina tööpõllule suundunud Triin hoolitseb nüüd selle eest, et Tartu populaarses Aparaaditehases asuvas kohvik-restos Trikster Tihane kõik sujuks.

Rääkige natuke, kuidas sattusite toitlustusvaldkonda tööle?

Olen nagu kokk-kondiiter-keevitaja. Õppinud olen lasteaiaõpetajaks, töötanud aga nii ajakirjaniku kui ehitajana. Olen vist kõike teha jõudnud. Suurem kirg toiduvalmistamise vastu sai alguse kolm aastat tagasi, kui sündis mu teine laps. Sel perioodil hakkasin kodus ise kokkama ja eriti küpsetisi tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles