Suur triatlonifestival meelitas spordisõbrad Pühajärvele

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vett, vett!» hõikas endine tippjalgpallur Raio Piiroja, kui oli jõudnud joogi-söögipunkti.
«Vett, vett!» hõikas endine tippjalgpallur Raio Piiroja, kui oli jõudnud joogi-söögipunkti. Foto: Maarius Suviste

Otepää võõrustas eelmisel nädalavahetusel Baltimaade suurimat triatlonifestivali. Teist aastat peetud rahvusvahelisel Otepää Ironmanil lõpetas võistluse 646 individuaalsportlast ja 75 meeskonda Eestist ja 35 välisriigist.

Näitleja stiilinäide: raske on, aga lõpuni välja. Hea eeskuju persoonina tegi poolpika triatloni edukalt läbi ka Märt Avandi. Tal kulus kolmele alale 5 tundi, 34 minutit ja 13 sekundit, millega ta sai oma vanuserühmas, kus võistlesid 35–39aastased, 59. koha. / Foto: 
Näitleja stiilinäide: raske on, aga lõpuni välja. Hea eeskuju persoonina tegi poolpika triatloni edukalt läbi ka Märt Avandi. Tal kulus kolmele alale 5 tundi, 34 minutit ja 13 sekundit, millega ta sai oma vanuserühmas, kus võistlesid 35–39aastased, 59. koha. / Foto: Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Poolpikk triatlon algas hommikul tuulises Pühajärves 1,9 kilomeetri pikkuse avaveeujumisega  Seejärel tegid võistlejad 90kilomeetrisel rattarajal kaks ringi Pühajärve ja Kanepi vahel ning läbisid joostes 21,1 kilomeetrit ümber Pühajärve. Kokku olid triatleedid teel 70,3 miili, mis on pool täispika triatloni distantsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles