Heategevusprojekt “Lapsed kooli!” jõuab ka Valka

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Lasterikaste Perede Liit

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) viib läbi heategevusprojekti „Lapsed kooli!“, mille eesmärgiks on koguda koolitarbeid lasterikaste perede toetamiseks. Valgamaal toimub aktsioon Valga Selveris.

Koolitarvete kogumispäevad toimuvad augustikuu teisel nädalalõpul ning kaasavad kokku üle 350 vabatahtliku, kelle abil viiakse nelja päeva jooksul läbi aktsioon 39-s Selveri kaupluses. Kampaaniasse on kaasatud 18 kauplust Tallinnast ja Harjumaalt, 4 kauplust Tartust, 3 kauplust Pärnust ning 14 kauplust mujalt Eestist.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu vabatahtlikud on kõikides maakondades jagamas infot ja kogumas annetusi 10.-13. augustini, neljapäevast reedeni kell 16.00-19.00 ning laupäevast pühapäevani kell 11.00- 15.00. Kui oled valmis vabatahtlikuna koolitarvete kogumisaktsioonis kaasa lööma, saad ennast registreerida veebilehel http://www.lasterikkad.ee/tule-vabatahtlikuks-3/

Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunapi sõnul on sügis paljude perede jaoks pingeline aeg, sest kooli alguse puhul langeb pere eelarvele keskmisest suurem koormus. „Selleks, et valmistada lastele rõõmu kvaliteetsete koolitarvetega kutsungi kõiki inimesi märkama ning annetama koolitarbeid. Korraldajatel on hea meel nii väikese kustukummi, vihiku,  kui ka kallimate koolitarvete üle,“ lisas president.

Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad ELPLi liikmed laiali hiljemalt septembrikuu esimestel nädalatel.

Koolitarvete kogumisaktsioon “Lapsed kooli!” toimub Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Selveri eestvedamisel juba kaheksandat korda. Eelmisel aastal koguti vabatahtlike kaasabil kokku 45 668 ühikut erinevaid koolitarbeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles