Laupäeval on oodata kuni 30 soojakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedeli rand
Pedeli rand Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse andmeil on pühapäevani oodata suviselt sooja, ent sajust ilma, laupäeval võivad Lõuna-Eestis soojakraadid tõusta 30ni.

Reede öösel on vähese pilvisusega ilm. Pilvisem on Kagu-Eestis ja seal sajab kohati hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4–10 m/s ja sooja on 11–16 kraadi. Päev tuleb vahelduva pilvisusega ja sajuta. Puhub läänekaare tuul, pärastlõunal pöördub tuul lõunakaarde ja puhub 1–7 m/s. Sooja tuleb 20–25 kraadi.

Laupäeva öösel on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilma. Puhub kagutuul 2–8 m/s ja sooja on 12–18 kraadi. Päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Puhub kagu- ja lõunatuul, õhtul Lääne-Eestis edelatuul 5–10, paiguti puhangud 15 m/s, äikesega võivad kaasneda tugevamad tuuleiilid. Sooja tuleb 21–26, Lõuna-Eestis kuni 30 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles