Kes teil täna vallavanem on?

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval toimus Puka volikogu erakorraline istung. Küsimustele vastas vallavanem Andrus Looskari. Umbusaldus läbi ei läinud.
Esmaspäeval toimus Puka volikogu erakorraline istung. Küsimustele vastas vallavanem Andrus Looskari. Umbusaldus läbi ei läinud. Foto: Maarius Suviste

Viisakalt öeldes poliittsirkus Puka vallas paneb pead vangutama mitte ainult kohalikel endil, vaid ka teistel, kes tõsimeeli küsivad: «Kes teil täna vallavanem on?»

Sagedaste umbusaldustega silma paistvas Pukas oli esmaspäeval volikogu istungil taas palju ütlemisi, mis tõenäoliselt parema tahtmise korral annaks kohati silmad ette isegi mõnele intriige täis Ladina-Ameerika seebiseriaalile.

Käimas oli volikogu erakorraline istung, mille päevakorras oli üks punkt: vallavanemale esitatud umbusalduse hääletamine. Istungile tuli 11 volikogu liikmest üheksa. Puudusid volikogu esimees Aleksander Sven Esse ja aseesimees Arno Kangro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles