Otepää rattamaraton toimub tänavu 18. korda

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Kipper

Otepää rattamaraton on pikkade traditsioonidega maastikurattavõistlus. Käesoleval aastal toimub see 18. korda ja kuulub Eesti suurimasse rattamaratonide sarja Estonian Cup, olles sarja eelviimane, 7. etapp.

MAPRI Ehituse 18. Otepää rattamaraton toimub 19. ja 26. augustil Otepääl ja selle ümbruses. Start ja finiš asuvad Tehvandi spordikeskuses. Võimalik on valida kahe põneva ja kauneid loodusvaateid pakkuvate distantsi vahel: maraton (61 km) ja poolmaraton (28 km).

26. augustil toimuva maratoni 61 km distants pakub ratturitele korraliku väljakutse Otepää ümbruse mägedel ja metsaradadel. See sobib nii harrastajale kui võidusõitjale ning 28 km poolmaraton sobib neile, kes tunnevad rõõmu värskest õhust ja aktiivsest elustiilist. Lisaks toimuvad võistluskeskuse lähistel lastesõidud, kus osaleb ligikaudu 300 väikest ratturit.

19.augustil toimuv Shimano matk on kõigile tasuta ning kõigi osaluskupongi täitjate vahel loositakse välja sarja toetajate ergutusauhindu. Lisaks loosib Estonian Cup hooaja lõpus sarja matkasõitudel osalenute vahel välja rattareisi Maroko maalilisel maastikul. Lastesõidud ja põhivõistlus toimuvad 26.augustil.

Fotod: Liis Kipper

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles