Otepääl renoveeritakse kaugküttevõrku

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renoveerimistööd Otepääl Kopli tänaval.
Renoveerimistööd Otepääl Kopli tänaval. Foto: Monika Otrokova

Neljapäeval algasid Otepää kesklinna kaugküttevõrgu renoveerimistööd, mille käigus vahetatakse välja üle 1,5 km amortiseerunud torustikku. Seoses renoveerimistöödega on Otepää linnas liikluskorralduse muudatused.

Tööd algasid Otepää katlamaja juures aadressil Kopli 6a ja jätkuvad Kopli tänaval lasteaia Pähklike poole ning vallamaja poole, teatas Otepää vallavalitsus.

Peamine tööpiirkond on Kopli, Munamäe ja Tehvandi tänav ning Lipuväljak. Uus trass läheb kultuurikeskuse ja tervisekeskuse juurde. Tööd kestavad detsembrini, millest põhiosa saab tehtud oktoobri lõpuks. Osa pinnakatete taastamistöid jääb tõenäoliselt 2018. aasta kevadesse.

„Loodame, et renoveerimistööd sujuvad tõrgeteta ja palume linnas liiklejatelt mõistmist töödest põhjustatud ebamugavuste pärast,” ütles Otepää vallavanem Kalev Laul. Ta lisas, et järgnevalt on plaanis järgmisel aastal rekonstrueerida Otepää kesklinna katlamaja ning pikendada soojatrassi Tehvandi spordikeskuseni.

Tööde maksumus on kokku ligi 450 000 eurot. Sellest 218 333 eurot tuleb KIKi toetusena meetme „Efektiivne soojusenergia tootmine ja ülekanne” raames ning 218 333 eurot Otepää valla poolse rahastusena. Ülejäänud osa katab AS Otepää Veevärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles