Kirt sai finaalis 11. koha

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt
Magnus Kirt Foto: Tairo Lutter / Postimees

Magnus Kirt piirdus tänasel Londonis peetava kergejõustiku MMi odaviske finaalvõistlusel kolme katsega ja sai tulemusega 80.48 kokkuvõttes 13 mehe konkurentsis 11. koha.

Võitis sakslane Johannes Vetter avakatsel visatud tulemusega 89.89. Teise koha sai tulemusega 89.73 tšehh Jakub Vadlejch ja kolmanda teine tšehhi esindaja  Petr Frydrych, kes viskas 88.32.

«Ma ei hakanud midagi ette kujutama, aga teadsin, et lõppvõistlusel tuleb visata sama kaugele kui kvalifikatsioonis,» sõnas Kirt kommentaaris Postimehele.

Kirt tunnistas, et siiski polnud ta närvis. «Võib-olla tahtsin ise liiga palju.  Kui tunned pärast esimest viset, et pole õige asi, siis pole midagi teha. Kahjuks libises viimasel katsel oda näpu vahelt ära, nii läks katse lihtsalt raisku.»

Finaalkatsetele pääs polnud müstika - Andreas Hoffmanni tulemus oli 83.98. «See jääb natuke kummitama. Kui mujal võistled, siis mõtled ainult tehnikale, nüüd mõtlesin ikka, et mis tulemuse võiks visata, et edasi saada.»

Millise hinde Kirt oma võistlusele paneks? «Koolipoisi kolme saab ära panna. Rahule ei saa jääda, kui olen hooaja jooksul stabiilselt visanud. Samas 80 meetrit ongi ainuke positiivne asi selle juures.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles