Galerii: kui vesiseks kujunes tiibvarjurite maandumine järvel olevale madratsile?

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga lennupäevade kolmas päev esitas tiibvarjuritele järjekordse väljakutse: maandumine Pedeli paisjärves ujuvale madratsile.

Kui eile tuli võistluspäev ebasoodsa ilma tõttu neljandas võistlusvoorus katkestada, siis pühapäev võimaldas kavaga jätkata. Järvele ankurdati õhkmadrats ning selle peale tuli võistlejatel maanduda. Nii mõnigi sportlane pidi valearvestuse tõttu vees lõpetama ja rannavalve paadiga päästmist ootama. 

Pärast võistlust avanes mõningatel pealtvaatajatel võimalus sooritada tandemlend. Tiibvarjuga tõusis teiste seas Pedeli kohale Valgamaalase fotograaf Arvo Meeks.

Pühapäeva pärastlõunal oli aeg kokkuvõteteks. Valga lahtise karikavõistluse kõrgeimale poodiumi astmele astus eestlane Sergei Usanov, teise koha sai lätlane Andris Kuzmans ja kolmandaks tuli venelane Ivan Zvezdin. Eriauhinna sai ainus naissportlane Natalia Chernikova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles