Tõrva noortevolikogu auhinna sai kohalik jalgpallientusiast

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal pälvis Tõrva noortevolikogu auhinna mitmete heategevusprojektide autor ja teostaja Kristiina Luik.
Eelmisel aastal pälvis Tõrva noortevolikogu auhinna mitmete heategevusprojektide autor ja teostaja Kristiina Luik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

12.augustil andis Tõrva Noortevolikogu Tõrva Noortekeskuse hoovis rahvusvahelise noortepäeva tähistamise raames üle omanimelise auhinna. Sel aastal tunnustasid noored Tõrva Jalgpalliklubi arengusse panustanud Silver Suurt.

„Silver Suur on aidanud palju kohalikku Tõrva Jalgpalliklubi. Nii näiteks käisid noored jalgpallurid tema eestvedamisel ning tema poolt otsitud abi toel eelmisel aastal Soomes turniiril," selgitas Tõrva Noortevolikogu esimees Edgar Metsar, „Samuti on Silver organiseerinud oma vabast ajast jalgpalliklubi liikmetele ning toetajatele mitmeid üritusi ning aidanud teha korralikule spordimeeskonnale kohaseid fännimeeneid."

Tõrva Noortevolikogu annab välja omanimelist auhinda, et tunnustada neid inimesi, kes on panustanud Tõrva piirkonda ja selle kodanike heaolu tagamiseks rohkem, kui keegi neilt oodata oskaks. Auhinna saaja kandidaate on võimalus eelnevalt esitada kõigil soovijatel ning lõpliku valiku teeb esitatud kandidaatide hulgast Tõrva Noortevolikogu liikmed.

„Silver on ilmselt paljude tõrvakate jaoks tundmatu, kuid tema heateod on märkimisväärselt mõjutanud kohalikku jalgpallielu. Kõike seda on ta teinud oma töö ja pereelu kõrvalt ning täiesti vabatahtlikult," sõnas Metsar, „Selline inimene ning tema heateod on lihtsalt tunnustamist väärt."

Noortevolikogu on auhinda välja andnud juba kuus korda. Esimese auhinna sai 2011. aastal endine Tõrva Gümnaasiumi õpetaja ja koduloomuuseumi eestvedaja Hilma Karu, teise auhinna loodusprojektide eestvedaja Liia Ortus, kolmanda auhinna pälvis noorsootöötaja Merike Soomets ning neljanda auhinna Tõrva Gümnaasiumi õpetaja ja mitmete projektide eestvedaja Katrin Priilaht.

2015. aastal anti järjekorras viies auhind ettevõtlikele noortele, kes veavad Tõrva linnas kultuuripubi Juudast ning eelmisel aastal pälvis auhinna mitmete heategevusprojektide autori ja teostaja Kristiina Luik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles