Valga-Valka meeskond sai veelgi täiendust

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga-Valka / Maks & Moorits on viimaks saanud oma tulevaseks hooajaks meeskonna paika. Viimastena liitub Valga-Valkaga üheks hooajaks veel lätlane Roberts Freimanis, kes võitis eelmisel hooajal kolmanda koha Läti meistriliigas. Lisaks temale on meeskonna read täienenud ka Läti U18 koondises mänginud Niks Visneviciga.

«Otsisime pikalt üht tugevat ja suurt meest nii Eesti, Läti kui ka teiste riikide mängijate hulgast. Robertsiga olen eelnevalt mitu hooaega tagasi kokku puutunud ning tean, et ta on tõesti professionaalne meeskonnamängija,» selgitas Valga-Valka peatreener Kristaps Zeids. «Tema oskused on viimastel hooaegadel märkimisväärselt paranenud ning julgen loota, et temast saab üks meeskonna liidritest.»

26aastane ja 201 sentimeetrit pikk Roberts Freimanis mängis eelmisel hooajal Barons Kvartalsi meeskonnas ning võitis nendega kolmanda koha Läti meistriliigas. 43 mängu peale viskas mees keskmiselt mängu kohta 8 punkti ning võttis 5,4 lauapalli. Balti korvpalliliigas mängides kogus ta aga keskmiselt 8,4 punkti ning 4,3 lauapalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles