Valga-Valka meeskond treenis koos noortega

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud treeningute eesmärk on luua eri vanuses korvpallihuvilistele noortele treeninggrupid, kus tõsisemalt hakatakse 6–18aastaseid noori treenima alates septembrist.
Avatud treeningute eesmärk on luua eri vanuses korvpallihuvilistele noortele treeninggrupid, kus tõsisemalt hakatakse 6–18aastaseid noori treenima alates septembrist. Foto: Tatjana Veselova

Valga-Valka / Maks & Mooritsa korvpalliklubi avatud treening koos Eesti ja Läti noortega sai teoks 24. augustil. Korvpalluritega oli tutvuma ning üheskoos treenima tulnud üle 50 noore.

Avatud treeningute eesmärk on luua eri vanuses korvpallihuvilistele noortele treeninggrupid, kus tõsisemalt hakatakse 6–18aastaseid noori treenima alates septembrist. Lisaks regulaarsetele treeningutele on korvpalliklubil plaanis trennis käivate noortega osa võtta ka võistlustest.

Esimeses trennis oli kõigil võimalus õppida triblamist, visete tegemist ja täpsete söötude andmist. Lisaks said noored võtta osa oskuste väljakutsest, kus noortega olid vastamisi korvpallimeeskonna ühed parimad mängijad: lätlane Renārs Levics ja leedukas Ernestas Bružas. Väljakutse võitjat autasustati meeskonnasärgiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles