Paljud koolimajad said suvel värskendust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeni põhikoolis võeti sel suvel ette põhjalik remont. Tööd käisid seal veel eelmiselgi nädalal.
Keeni põhikoolis võeti sel suvel ette põhjalik remont. Tööd käisid seal veel eelmiselgi nädalal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Värsirida «kõik, kõik on uus septembrikuus» käib uue õppeaasta valguses mõnegi Valgamaa kooli kohta. Suvel võeti ette nii mahukaid kui pisemat sorti remonditöid.

Põhjalik remont võeti ette Keeni põhikoolis. Sangaste vallavanema Kaido Tambergi sõnul on suur hulk töid ära tehtud, kuid nipet-näpet on veel teha. «Täielikult oleme renoveerinud elektri- ja küttesõlmed. Kõige kulukamad tööd on olnud tehnilised lahendused nagu uus tulehoiatus- ning valvesüsteem. Oleme palju ära teinud, aga nii suure töö puhul tuleb ettenägematuid asju välja, mis vajavad samuti tegemist,» rääkis vallavanem.

Kooli direktor Maire Murumaa lisas, et samuti on paar klassiruumi uue ilme saanud ja võimla rõivistukompleks uuenenud. Alanud on ka ruumide ümberehitus, et lasteaed koolimajaga järgmisel aastal täielikult ühe katuse alla saaks. Vallavanema sõnutsi on tööde tegemisteks ette nähtud ligikaudu 400 000 eurot, millest praeguse seisuga on kulunud üle 100 000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles