Londonis suurpangas töötav neiu: keegi ei saa aru, mis tööd ma teen

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast kuus aastat tagasi Portugalis vahetusüliõpilaseks käimist oli Kadri Kõvaskil selge, et ta soovib välismaale tagasi minna. Deutsche Bankis alustas ta tööd 2014. aastal. Pilt on tehtud Portugalis Peneda-Gerêsi rahvuspargis.
Pärast kuus aastat tagasi Portugalis vahetusüliõpilaseks käimist oli Kadri Kõvaskil selge, et ta soovib välismaale tagasi minna. Deutsche Bankis alustas ta tööd 2014. aastal. Pilt on tehtud Portugalis Peneda-Gerêsi rahvuspargis. Foto: Erakogu

Valgamaalt pärit Kadri Kõvask töötab Londonis investeerimispanga Deutsche Bank kontoris ametikohal, mis siinmail just igapäevane pole. Tema ja ta kolleegide teha on, et finantstehingute tagatiste haldamine kulgeks sujuvalt.

Kõvaski ametinimetus üle 100 000 töötajaga ja rohkem kui 70 riigis tegutsevas Saksa suurpangas on tagatiste haldamise spetsialist ehk inglise keeles collateral management officer.

Kõvask räägib, et töötab operatsioonide ja tehnoloogia osakonnas, täpsemalt projektide arenduse ja juhtimisega ning üleüldise nõustamisega tegelevas tagatiste halduse valdkonnas. Ütlen, et sellisest kirjeldusest ei ole küll võimalik aru saada. «See on mu tavaline probleem. See on lihtsalt nii spetsiifiline valdkond, » naerab Kõvask vastuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles