Selgusid Reformierakonna esinumbrid Otepääl

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna kandidaat Otepää vallavanema kohale on Kuldar Veere.
Reformierakonna kandidaat Otepää vallavanema kohale on Kuldar Veere. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakond avalikustas täna oma Otepää piirkonnas kandideerijate nimekirja 15. oktoobril toimuvate kohaliku omavalitsuse volikogude valimisteks. Reformierakonna nimekirjas kandideerib Otepää vallavolikokku 29 inimest, nimekirja on kaasatud kõigi piirkondade – Otepää, Sangaste, Puka ja Nõuni – elanikud.

Nimekirjas kandideerijad omavad elu- ja juhtimiskogemust nii erasektorist kui ka avalikust teenistusest. Samas ei puudu nimekirjast ka nooruslik uljus, pealehakkamine ja uudsed mõtted. Valimisnimekirjas kandideerijad on kokku pannud valimisprogrammi, mis toob moodustuvale Otepää vallale uue hingamise. Nimekirja esinumbrid on vallavanema kandidaat Kuldar Veere ja volikogu esimehe kandidaat Kalev Laul.

«Mul on hea meel, et Reformierakonna Otepää piirkond on kokku saanud väga tugeva meeskonna. Meie inimeste kogemused ja teadmised on aidanud kokku panna realistliku ja saavutatava tulevikunägemuse. Olen veendunud, et meie seast valitud volikogu liikmed suudavad uue suure Otepää piirkonna elu edasi viia tasakaalustatult ja õiglaselt,» ütles Kuldar Veere.

Reformierakonna Otepää piirkonna kandidaadid on koolijuhid Miia Pallase ja Külle Viks, ettevõtjad Lauri Nämi, Kalev Lemmik, Triin Peips, Valdur Siilbek, Kalev Merisalu ja Jana Mae, Otepää tervisekeskuse juht Andres Arike, noored ja aktiivsed kohaliku elu edendajad Katre-Liis Treufeldt, Tiiu Treimuth ja Gerli Grossberg, Kaitseliidu eestvedaja Aleksander Mõttus, omavalitsustegelased Kalev Laul, Heikki Kadaja, Urmas Kuldmaa, Kalle Põldmägi ja Ermo Kruuse, üliõpilane ja noorsportlane Kenno Ruukel, erivajaduste inimeste eestkõneleja Silver Drenkhan, lasteaia juhataja Marju Ilistom, Puka noortekeskuse eestvedaja Agris Possul, prokurör Toomas Liiva, naiskodukaitse aktivist Inga Kotkamägi, kahevõistluse ja suusahüppe treener Silver Eljand, TÜ magistrant Kevin Kõo, Nõuni purjeklubi eestvedaja Elmo Saul ja hariduseedendaja Solveig Raave.

«Meie meeskonna tugevus on üksmeel ja ühisele eesmärgile pühendumine,» kinnitas Kalev Laul ja arvas, et just see on toonud nimekirjaga liituma mitmeid kandidaate, kellele uue Otepää valla hea käekäik on südameasjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles