Lennupileteid saab ka vahendusportaalist

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennupileteid saab soetada mitmel moel. Üks võimalus on teha seda vahendusportaali kaudu.
Lennupileteid saab soetada mitmel moel. Üks võimalus on teha seda vahendusportaali kaudu. Foto: Toomas Huik / Postimees / Scanpix

Lennupiletite broneeringuid võib teha otse lennuvedajalt või kasutada edasimüüjate ehk reisiettevõtjate või piletivahendusportaalide teenuseid.

Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskuse juhataja Kristina Vaksmaa sõnas, et  piletivahendusportaalide eelis on sageli see, et piletihuvilisele kuvatakse erinevate vedajate pakkumisi, mille hulgas võib olla ka väga soodsaid leide ja sobivaid marsruute. Samas on vahendusportaalide puhul nüansse, mis peaks muutma ettevaatlikuks.

Et lennupiletite ostmine ei põhjustaks hilisemaid ebameeldivaid üllatusi, tasub jälgida teatud näpunäiteid. Näiteks enamik piletivahendusportaale pakub teenuseid eri keeltes, sealhulgas ka eesti keeles. Seetõttu ei ole tarbijatele esmapilgul alati selge, millise riigi ettevõtjale portaal kuulub ja et tegemist on piiriülese ostuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles