Valgamaale tuli kõrghoone kuninga võistluselt mitu karikat

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa võidukatest Tõrva pritsumeestest: Rinaldo Teder (vasakult), Kristjan Mikk, Timo Laks ja Alor Kasepõld.
Osa võidukatest Tõrva pritsumeestest: Rinaldo Teder (vasakult), Kristjan Mikk, Timo Laks ja Alor Kasepõld. Foto: Tõrva päästekomando

Kõrghoone kuningaks saab see, kes jõuab kõige kiiremini 22. korrusele, seljas tuletõrjuja ligi 20kilone täisvarustus. Võistkondliku esikoha tõi ära Tõrva komando, kõrghoone kuningannaks aga tõusis Valga neiu Aveli Tättar. Viru hotellis peetud trepijooksul oli naise võiduaeg 02.45,29.

Teine oli Tõrva komando päästja Timo Laks ajaga 02.07,35. Võistkondlikult parimana rändkarika võitnud Tõrva Firefightersi koosseisu kuulusid Timo Laks, Alor Kasepõld, Kristjan Mikk, Rinaldo Teder ja Mihkel Luht, võidu toonud koguaeg oli 11.24,2.

Tõrva komandopealik Alor Kasepõld märkis, et ülesanne on reaalselt ette tulla võiv olukord. Seetõttu peab päästja olema heas vormis. «Oleme meestega palju aastaid siin võistlemas käinud. Sel aastal oli tõesti väga tubli tulemus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles